Goed om te weten

BESTELBON

Bij jouw reservatie ontvang je een bestelbon. Iedere inschrijving gaat gepaard met de betaling van een voorschot. De uiterste datum staat vermeld op jouw bestelbon – binnen de 14 dagen. Jouw voorschotbetaling geldt als bevestiging van jouw reservatie en als akkoord van de verstrekte wettelijk voorgeschreven standaardinformatie. Carolus Reizen behoudt zich het recht om jouw dossier te annuleren bij niet-naleving van deze voorwaarde.

SALDOBETALING

We sturen je ongeveer 6 weken voor jouw afreis een betalingsuitnodiging voor het saldobedrag. Een maand en ten laatste drie weken voor het vertrek moet het saldo volledig vereffend zijn.

VEEL EXTRA'S

Je zal in de toekomst al jouw documenten via e-mail ontvangen. Jouw mailadres niet doorgegeven? Bezorg het ons dan snel! Geen nood: indien je geen e-mailadres heeft, ontvang je jouw documenten per post. Vanaf heden kan je jouw documenten dus ook eenvoudig opvragen via onze website, op ‘mijn Carolus’. Vul de gegevens in en zo kan je via deze weg kan je tevens jouw saldobetaling overmaken.

UW REISDOCUMENTEN

De vereiste reisdocumenten worden jou twee weken voor afreis toegestuurd. Hierop kan je jouw vertrekuur aflezen, alsook de laatste nuttige gegevens voor vertrek. We staan vanzelfsprekend te allen tijde ter beschikking voor meer informatie en vrijblijvend advies.

REISFORMALITEITEN

Bij vertrek dien je in regel te zijn met de vereiste reisformaliteiten van het land van herkomst en het land van bestemming. Vergeet dan zeker niet de formaliteiten van je gekozen reisbestemming te checken en tijdig de nodige documenten aan te vragen. De meest recente informatie kan je vinden op www.diplomatie.be.